O Infomedici

Mi dajemo više

Infomedica je tvrtka usmjerena na povećanje produktivnosti i kvalitete zdravstvenih usluga pomoću cjelovitih medicinsko-informatičkih rješenja koja učinkovito integriraju, usmjeravaju, arhiviraju i distribuiraju medicinske slike i ostale medicinske i poslovne informacije. Vjerujemo da naša rješenja, utemeljena na otvorenim standardima, predstavljaju najbolju investiciju u integrirane sustave upravljanja medicinskim i poslovnim procesima na tržištu. Infomedicina rješenja omogućuju učinkovitije obavljanje poslova zdravstvenih djelatnika, te usredotočenje na najbitnije – kvalitetnu i pravovremenu medicinsku uslugu..

Specijalizirani smo za razvoj integriranih digitalnih radioloških sustava i prva hrvatska tvrtka koja je na tržištu nastupila sa potpuno integriranim RIS/PACS rješenjem.

Profesionalan pristup

Od samog osnivanja tvrtke 2003.g. do danas poslujemo u skladu sa standardom kvalitete za proizvođače medicinskih sustava ISO 13485. Temeljito poznajemo DICOM komunikacijski protokol, DICOM format slike i radne procese radiologije i imamo potpunu kontrolu svih komponenti sustava i razina integracije.

Kvalitetna podrška i održavanje

Zadovoljan korisnik naša je misija

Svi naši korisnici znaju da smo uvijek spremni brzo reagirati i u najkraćem roku riješiti sve poteškoće u radu.

Naši eksperti duboko poznaju sve naše sustave i za nas nema nepoznanica. Svi zahtjevi se promptno rješavju udaljenim pristupom bez zastoja u radu za korisnika. Naša podrška je dostupna i izvan radnog vremena.

Smatramo kako je dobra korisnička podrška izuzetno bitna našim korisnicima i zato puno pažnje i resursa svakodnevno ulažemo u razvoj korisničke podrške.